WordPress Devamını Oku Butonu

WordPress site sahipleri eklentiler sayesinde sitelerini daha kolay şekillendirebilirler. Örneğin bir sitede en kötü görüntülerden bir tanesi ana sayfada uzayıp giden yazılardır. WordPress site sahiplerinin bunun önüne geçmesi için sadece bir eklenti kurup ayarlarını yapması yeterli olacaktır. Eklentinin ayarlarıda öyle saatlerinizi almayacaktır. Sadece kaç kelimeden sonra devamını oku yazacağını seçecek ve devamını oku vb. ne yazı yazmasını istiyorsa onu seçmesi yeterli olacaktır.

WordPress harici bir siteniz olsa kodların arasında kalmanız gerekecekken wordpresste dediğimiz gibi küçük bir eklenti içimizi görecektir. Çok uzatmadan eklentiyi vermek gerekirse, Eklentimiz; Auto Limit Posts Reloaded.

Kurulumu;

Eklentimizi isterseniz verdiğim linkten indirip FTP nize atabilirsiniz. İstersenizde .zip bir şekilde Eklentiler > Yeniş ekle > Dosya seç adımlarını takip ederek yükleyebilirsiniz.

Eklenti ayarları;

Ayarlar > Auto Limit Posts Reloaded Yolunu takip ederek giriyoruz ardından yukarıdan kelime – harf – paragraf – hiç biri seçeneklerinden hangisi bize uygunsa onu seçiyoruz. Bir alt tarafta ise kaç kelime, harf ve paragraf hangisini seçmişsek ona göre bir rakam giriyoruz. bir altındaki bölüm devamını oku butonundan önce ne gösterileceğidir, Buraya genelde 3 nokta “…” konulur. İsteğinize göre yapabilirsiniz. Bir alttaki bölüm ise devamını oku veya ne yazacaksa onu seçiyoruz ve bir alttaki bölümde ise nerelerde çalışacağıdır. Ana sayfa – kategoriler – arama sonuçları artık hangisinde görünsün istiyorsanız onu seçersiniz ve işte bu kadar.

Eklentimiz kuruldu. Güle güle kullanın. Sorularınız olursa yorum olarak sorabilirsiniz.

“WordPress Devamını Oku Butonu” üzerine bir yorum

Yorum yapın