Reseller Hosting Nedir?

Reseller hosting, birden fazla web sitesini tek bir hizmet altında toplamanızı sağlayan bir  bayi hosting hizmetidir. Birden fazla web siteniz varsa yada ilerleyen süreçte web site sayınızı arttıracaksanız her bir web sitesi için ayrı hosting hizmeti almanız gerekmemektedir. Her web sitesine ayrı hosting almanız durumunda maliyet ve yönetilebilirlik açısından sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir.

Reseller hosting hizmeti üzerinde her hosting hizmeti için ayrı bir hizmet satın almanız gerekmez ve bayi paneliniz üzerinden istediğiniz alan adları için hosting hizmeti aktif edebilirsiniz.

Reseller hosting ve Hosting Arasındaki farklar nedir?

  • Reseller hosting ve hosting arasında web siteleri için bir fark yoktur. Reseller hosting hizmetinde de web siteleriniz için hosting hizmeti oluşturursunuz ve temel olarak iki hizmet üzerinde de web siteniz hosting üzerinde barınır.
  • Reseller hosting hizmetinde paketinizin izin verdiği kadar hosting hizmeti oluşturabilirsiniz. Hosting hizmetler üzerinde ise birden fazla domain eklesenizde her hosting birbirine bağlı olarak çalışır ve ortak özellikleri kullanır.
  • Reseller hosting hizmeti üzerinde kendi paketlerinizi oluşturabilirsiniz. Böylece hostinglerinizi gruplara ayırabilir ve her web sitenizin farklı özellik ile çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Sizinde Reseller hosting ihtiyacınız varsa yada öneriye ihtiyacınız varsa melibera.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum yapın