0x8007003 Hatası

Merhabalar, Bir kaç aydır bilgisayarımda garip garip şeyler olmaya başlamıştı. Garip garip şeylerden kastım tarayıcım değişiyordu, Kapanıyordu. Bilgisayar saçma saçma şeyler yapıyordu. Bir kaç farklı virüs programı ile taramama rağmen virüste bulamıyordu. Ancak her sistemi geri yüklediğimde bu sorundan bir kaç günlüğüne kurtuluyordum. Ancak sonuç hep aynıydı.

Bugün öğle saatlerinde yine aynı şey olmaya başladı ancak bu sefer daha şiddetli olarak hiç bir şey yapmama izin vermiyordu. Sistemi geri yüklemeye kalktığımda ise bir hata ile karşılaştım ve yeniden başlattı. Bilgisayar açılırken (Bu arada bilgisayarım Windows 7) Siyah ekran verip kalıyordu. Bir çok şey denememe rağmen bu sorunu aşamadım ve format atmaya karar verdim. Format sırasında başlıkta yazan uyarıyı yani “0x8007003″ Hatası verdi. Bir çok şey denememe rağmen bu sorunu aşamadım. İnternette araştırmaya başladım nasıl yapabiliriz diye. Ancak genelde bu sorunu update yaparken veriyormuş. Formatta yaparken alan bir kaç kişiye rastladım sadece. Bu konularda okuduğum kadarı ile Hard diskin ömrünün dolduğunu ve artık değiştir beni diye yalvardığı cevabını aldım.

Elimde olan diğer HDDyi takıp formata başladığımda ise sorunsuzca kurulumu yapabildim. Yani anlayacağınız bu hatanın sebebi hard diskinizdir. Ve hard diski değiştirdikten sonra sorunsuzca kurulumu yapabilirsiniz.

Yorum yapın