WordPress Hizmetleri

Merhabalar,

Bugün ki yazımızda size firmamızın vermiş olduğu hizmetlerden birini tanıtacağız. Hizmetimizin adı “WordPress hizmetleri“.

WordPress hizmetimize ait ilk görsel 🙂

Cms sistemlerine baktığımızda en yaygın kullanılanı WordPresstir. WordPressin bu kadar yaygın olmasının bir çok nedeni olabilir ancak bize göre; kullanım kolaylığı ve eklentiler yardımıyla istenilenin hızlı yapılabilmesidir. WordPress sunmuş olduğu kolaylıklarla birlikte herkese bir web sitesi sahibi olma işlemini vaad etmekte. Ki görünende o ki tüm ülkeler ve kıtalar baz alındığında her 3 kişiden 1´i wordpress ile web sitesi hazırlamakta. Hatta öyle ki şuan bu yazıyı okuduğunuz web sitesi bile wordpress ile oluşturulmuş durumdadır. 🙂

Wikipedia WordPress hakkında ne söylemiş bir de ona bakalım isterseniz?

WordPress güçlü bir kişisel yayım platformudur ve internette bir yayımcı olarak kullanıcının tecrübesini mümkün olduğu kadar çekici hale getirmek için tasarlanmış özellikler ile gelmektedir. Özgürce dağıtımı yapılan, standart, hızlı, hafif ve kişisel ayarlarıyla ve tamamen istenilen özelliklere göre değiştirilebilir çekirdeğiyle bir yayım platformu sunmaktadır. Bunun yanında her kullanıcı kendi ihtiyaçları doğrultusunda temalar üretip kullanabilmektedir. Bu alanda WordPress, rakiplerine göre oldukça başarılı ve zengindir. WordPress’in en büyük özelliklerinden bir tanesi, çok iyi ve geniş kapsamlı dokümentasyona ve oldukça kalabalık ve kişilerin her türlü sorun ve sorularına cevap bulabileceği forumlarının bulunmasıdır.

Bütün bunlara ek olarak, WordPress üzerine geliştirilen çok sayıda eklenti kullanılarak hiçbir yazılım bilgisine sahip olunmadan çok hızlı bir şekilde sadece blog değil, e-ticaret veya sosyal medya platformu haline getirilebileceğidir. Buddypress ve Woocommerce bu tür eklentilere örnek olarak verilebilir.

Gördüğünüz gibi Wikipedia bile melibera ile aynı düşünceye sahip.  İnanmayanlar Buradan kontrol edebilirler. 🙂

Konumuza dönecek olursak, WordPress bu kadar yaygın kullanılan bir sistemken illa ki hatalar baş gösterebilmektedir. Her ne kadar hiç kod bilmeden kullanabilsenizde bazı hataların çözümü için bir kaç işlem yapmanız gerekebiliyor. Melibera web hizmetleri olarak yaşayabileceğiniz muhtemelen sorunlar için blogumuzda çözümleri yazmaya çalışıyoruz. Ancak yinede çözemediğiniz sorunlarda WordPress Hizmetlerimiz devreye giriyor.

Yaşadığınız problemleri melibera.com üzerinden iletişim formunu kullanarak bize iletmeniz durumunda ortalama

WordPress hizmetlerinde bizimle irtibata geçerek sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözdürebilirsiniz.

30 dakika içerisinde size geri dönüş yapıyoruz ve sorununuzun ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Sorununuzun çözümü için öncelikle basit bir yöntem varsa size bunu aktarıyoruz ve probleminizin çözülmesine ücretsiz destek sağlıyoruz. Ancak bu yöntem wordpress web sitenizdeki problemi çözemediyse işin içine maalesef para giriyor. 🙂

Bir önceki paragrafta belirriğimiz yöntem sorununuzu çözemediyse demekki büyük bir probleminiz var. Bu durumda dilerseniz öncelikle team wiever yardımıyla bilgisayarınıza bağlanıyoruz ve problemin ne olduğunu tam olarak anlamaya çalışıyoruz. Ardından size bu iş için bir fiyat belirtiyoruz. Fiyatı kabul etmeniz durumunda sizden web siteinizin bilgilerini istiyoruz ve soruna anında müdehale ederek probleminizi gideriyoruz.

Melibera web hizmetleri olarak yaşadığınız problemlere hızlı bir şekilde çözümler bulmak en birinci görevimiz bizce. Bize göre bir firma müşterisi olmak isteyen birini asla kaçırmamalı ve yaşadığı problemlere çok hızlı çözümler bulmalıdır. Bu çözümleri bulurken müşterisini sıkmamalı ve bekletmemelidir. Bunun en güzel örneklerini Referanslarımız sayfasından görebilirsiniz. Biz yinede referanslarımıza bakmaya üşenenler olabilir diye bir kaç tanesini aşağıya ekleyelim. 🙂

Epeyce zahmetli bir çalışmayı büyük emek ve özveriyle tamamladı, çok teşekkür ederim, emeğinize saglık.

Ödeme yapıldı , iş verildi , iş teslim alındı . Arkadaş gerçektende işin üstadı ,ilerde farklı pozisyonlarda görürseniz şaşırmayın.

2 yıldır sürekli çalışırız. 2 adet daha sipariş verildi.

İş verildi. Daha önce de birçok kez iş yapmıştık.

Bizimle çalışarak bu görseldeki gibi tıkır tıkır çalışan bir web wordpress sitesine sahip olabilirsiniz. 🙂

Tabi birde dipnot düşmek gerek haksızlık olmaması adına; Yukarıdaki referanslarımız karşıktır tüm hizmetlerimize gelen genel yorumlardan bir kaç tanesidir. Diğer referanslarımızı merak ederseniz yukarda vermiş olduğum link yardımıyla ulaşabilirsiniz. Bu bana yetmedi daha fazla referans olması lazım derseniz iletişim sekmesine tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Diğer hizmetlerimizi merak edenlerde olacaktır illa ki. Onuda söyleyelim hemen melibera.com adresine girdikten sonra “hizmetlerimiz” sekmesinden tüm hizmetlerimizi görebilirsiniz.

Yorum yapın