Web Tasarım

Merhabalar,

Bu yazımızda size web tasarım hizmetimiz, neden web tasarım yaptırmalısınız ve neden kendiniz web tasarım yapmayı öğrenmemeniz gerektiği hakkında kısa ve açıklayıcı bilgiler vereceğiniz. Web Tasarım nedir diyerek konumuza başlayalım. Baştan okuyucularımızı uyarıyorum konu amacından şaşabilir ve konunun sonunda kendinizi seo hizmeti satın alırken bulabilirsiniz. 🙂

Web Tasarım Nedir?

Web tasarım, Bir web sitesinin hazırlanma aşamasındır. Kendi çalışmalarımızdan örnek vererek açıklarsak öncelikle bir kağıda neler yapılabileceğinin çizilmesi, Ardından bu çizimin bilgisayar ortamına taşınması, Yapılan çizimin kodlara dökülerek her bir satırın tek tek yazılması ve son olarak hazırlanan web sitesinin hosting hesabına yüklenerek aktif edilmesi işlemidir. Bu işin en basite indirgenmiş halidir. Yazının devamında neden böyle dediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Melibera Web Tasarım Hizmeti

Müşteri portföyümüze baktığımızda sıfırdan bir yazılım yaptığımız müşteri sayısı oldukça az. Bunun çeşitli nedenleri var elbette, ancak bize göre bunun en birinci maddesi fiyat politikası. Bunu sol tarafta bulunan görsele bakarakta anlayabilirsiniz. Web tasarım artık çok basit bir işlem halini aldı. Sol tarafta bulunan görsel üzerinden gidecek olursak bu abimiz belli ki bu işi ek iş olarak yapıyor. 100 TL´ye profesyonel bir web sitede yapabilir (Ne kadar profesyonel olduğu tartışılır.) 1000 TL karşılığında´da yapabilir çünkü tamamen bir ek gelir onun için. Biz kendimizden örnek verecek olursak sıfırdan bir yazılımla yaptığımız web sitesine ortalama 3000 TL den kapıyı açmaktayız. Çünkü bizim asıl işimiz bu. Biz ne kadar profesyonel ve müşteri odaklı bir web sitesi yaparsak bize o kadar iyi bir referans olacaktır ve çevresinde bulunan insanlara bizi tavsiye edecektir.

3000 TL yazını görünce sağ üst tarafta bulunan X resmine basanlar olacaktır, durun hemen gitmeyin. 🙂 elbette bizimde daha uygun fiyata yaptığımız çalışmalar bulunmakta. Daha uygun çalışmalarıda şu şekilde yapmaktayız. Müşterimizin bütçesine göre daha önce yaptığımız domaine lisanslı olarak sattığımız tasarımlar mevcut (Hepsi özel php yazılımdır ve birden fazla müşteriye satılmaktadır.) yaptığımız bu tasarımları birden fazla müşteriye satarak hem biz sürümden kazanıyoruz hemde müşteri daha uygun fiyatlı ve profesyonel “Tek işi Web tasarım” olan kişilerle çalışmış oluyor.

Neden Web Tasarım Yaptırmalısınız?

Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte diye klişe bir cümle ile paragrafa başlayabilirdik, ancak bu çok monoton bir açıklama olacaktır. Hepimiz biliyoruz ki internet artık çok gelişmiş bir platform haline geldi. İnsanlar en basit şeyleri bile internetten arayarak buluyorlar. Peki sizin iş yerinizin web sitesi olmazsa? İnsanlar sizi nasıl bulacaklar? Baktığımızda artık insanlar sokaklara çıkarak birşeyler almıyorlar yada tesisatçı, elektrikçi, vb. şeyleri mahallelerinde aramıyorlar. Veya kimse kız arkadaşını alıp mahallesinde bulunan muhallebiciye gitmiyor. Bu verdiğimiz örneklerin hepsini ve daha fazlasını internetten araştırıyorlar, buluyorlar, telefon açıyorlar ve çağırıyorlar. Anlayacağınız artık her işletmenin mecburi olarak bir internet sitesi olması gerekmektedir.

Tabi internet sitenizin olması yeterli bir işlem olmayacaktır. Sosyal medyayı aktif kullanmanız ve sağlam bir seo çalışması yaptırmanız gerekmektedir. Yoksa internette bulunan milyarlarca web sitenin arasında kaybolup gideceksiniz ve insanlar size ulaşamayacaktır.


Neden Web Tasarım Yapmamalısınız?

Şuan ölmüş bir sektörün makalesini yazmaktayız. 50 TL ye bile sahte yazılımlarla web sitesi yapanlar yüzünden gerçekten ölmüş bir sektörün içerisindeyiz. Sektörde iş almış olsanız bile müşterilerin yarattığı sorunlar size sektörü tamamen bıraktıracak ölçülere dayanabilmektedir. Bunu hemen hızlı bir şekilde bir kaç örnekle açıklayalım isterseniz; Müşteri isteklerini yazılı olarak size iletir onayı alırsınız ve işe başlarsınız, işi bitirir müşteriye demoyu gönderirsiniz. O da ne! Müşteri bir dizi dolusu yeni iş ile geri gelmiştir. Neredeyse yaptığınız işi sıfırdan yapmış kadar yorulursunuz bitirirsiniz ve tekrar gönderirsiniz. Ancak müşteriniz asla pes etmeyecektir ve kendi isteklerini beğenmeyip yeniden o siteyi size yaptıracaktır. İçinizden belki şuan ne kadar güzel işte ekstra para kazanıyorsun cümlesi geçecektir belki. Ancak o düşünceyi hemen yok etseniz iyi olacak, çünkü bu ekstra işlemler için kolay kolay hiç bir müşteri ödeme yapmamaktadır. Çünkü muhakak kendini haklı çıkaracak bir nedeni vardır. Size gönderdiği mailleri kanıt olarak sunsanız bile bir anlamı yok müşteri o haklı işte…

Web tasarım hizmetimiz ile ilgili biraz sitem biraz tanıtım içeren bir makale hazırlamaya çalıştık. Umarız okurken sizi sıkmamışızdır.

Yazım hataları ve düşük cümleler varsa affola yoğun bir çalışma temposundan sonra sabaha karşı yazılan bir makale. 🙂

Sağlıcakla,

Yorum yapın