Directadmin Ücretsiz SSL Kurulumu

Bu yazımızda size son zamanlarda kullanımı ve popülerliği artan directadmin hosting kontrol paneli üzerinde kullanıcı yetkisi ile ücretsiz SSL sertifikanızı nasıl aktif edeceğinizi anlatacağız. Directadmin kontrol panelinize giriş yaptıktan sonra bir kaç adım ile ücretsiz SSL sertifikanızı aktif etmeniz mümkündür.

Aşağıdaki adımları takip ederek ücretsiz SSL sertifikanızı aktif edebilirsiniz.

1. Hosting Kontrol panelinize giriş yapın.
2. Account Manager > SSL Certificates Free & automatic certificate from Let’s Encrypt adımlarını takip ediyoruz.
3. Karşımıza gelen form üzerinde Key Size seçeneğini 2048 seçmeliyiz. Selected entries count bölümünden ücretsiz SSL sertifikamızı aktif edeceğimiz domainleri seçiyoruz. Bu bölümde seçtiğimiz kayıtların sunucu İP adresinizi görüyor olması gerekmektedir. Örnek olarak aşağıda yer alan görseli inceleyebilirsiniz;

Ücretsiz SSL Kurulumu

4. Save butonuna basarak yaptığımız ayarları kaydediyoruz. Save butonuna bastıktan sonra bir süre beklemeniz gerekmektedir. SSL kurulumunuz tamamlandıktan sonra başarılı uyarısını aldığınızda Ücretsiz SSL sertifikanız aktif olacaktır.

Melibera.com üzerinde hosting hizmeti barındıran müşterilerimiz için destek talebi oluşturmaları durumunda ücretsiz SSL kurulumu tarafımızdan yapılabilmektedir. Destek talebi oluşturarak kurulum işlemi talep edebilirsiniz.

Yorum yapın