Web Tasarım Fiyatları

Ülkemizde web tasarım fiyatları maalesef çok düşük seviyelere çekilmiş durumdadır. Piyada dolaşan çaylaklar hem işi daha iyi öğrenmek hemde 10 TL bile kazansam kardır mantığı güderek maalesef web tasarım fiyatlarını dibe çekmiş durumdadır.

Peki bu ne kadar sağlıklı bir durumdır hep birlikte bakalım…

Web tasarım hizmeti

Genellikle kurumsal firmaların ve derneklerin web tasarım çalışması yaptırdığı bilinen bir durum. Buna göre konuyu ele alalım hemde örneklerle açıklayalım. Bir web tasarım işiniz var, diyelik mi su tesisatçısınız. İnternetten biraz araştırma yaptınız ve bu işi yapan gerçek ve yada bu sektörü bitirmeye çalışan bir firmacık buldunuz. Elinizde 2 adet firma var ve ikisi ilede görüşerek teklif almaya başladınız. A firması dedi ki şöyle yaparız böyle yaparız vs fiyat 2500 TL olacaktır. B firmasına gittiniz ne şöyle yaparız böyle yaparız dedi ve fiyat olarak 250 TL verdi. Şimdi mantıken ikiside aynı işi yapacak istediğniiz tüm özellikler olacak sitede ama biri 2500 TL istiyor öteki 250 TL Arada bir fark olmadığını düşündünüz ve 250 TL fiyat veren firma ile anlaştınız.

İşi verdiniz ve x sürede işi size teslim etti. Evet gerçektende istediklerinizin hepsi olmuş, ancak bir problem var ve siz bu problemi google tarafından spam site olarak algılandığınızda yada temanın gerçek sahibi sizinle iletişime geçtiğinde anlayacaksınız. Nedir bu problem diye illa ki düşünmüşsünüzdür. Problem şudur ki size 250 TL karşılığında kurulan site tamamen kopya ve çalıntı bir tema maalesef. Lisans ücreti dahi ödenmemiş bir tema…

Sonuç olarak maalesef sitenizi kapattırmanız ve yeni bir web tasarım firması ile anlaşarak yeni bir tema yaptırmanız gerekecek. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye bir atasözümüz var ya işte tam olarak bu. Şimdi sağlam bir firma bulacaksınız ve başta pahalı dediğiniz ücreti ödeyeceksiniz. +250 TL ilk firmaya ödediğinizi düşünürsek bu iş size sanırız baya pahalıya geldi.

Melibera Web Tasarım

Melibera web hizmetleri olarak şunu belirtmek isteriz ki 100 TL´ye, 200 TL´ye kimse size oturupta sıfırdan bir yazılım yapmayacaktır. Elbette herkes istediği firma ile çalışmakta özgürdür ve istediği tasarımıda kullanmakta özgürdür (Çalıntı tasarımda sonuçlarına katlanacaksanız tabi.) Web sitenizi hazırlayan insanlar yani webmasterlar emin olunki sizin için emek harcıyor saatlerini günlerini sizin sitenize harcayarak sıfırdan bir yazılım yapıyorlar tamamen sizin için kodlanmış bir site. Ve bunun fiyatı maalesef 100-200 TL değil. Bu tarz bir siteye min. 2000 TL ödemeniz gerekmektedir ki gerçekten sizin için birşeyler yapılsın.

Melibera web hizmetleri olarak düşük bütçeli müşterilerimiz içinde elbette tasarımlar yapmaktayız. Ancak şunu belirtmek isteriz ki alacağınız tasarım php yada .net ile özel yazılmış tasarımlardır. Ancak tek farkı birden fazla müşteriye domaine lisanslı olarak satılmaktadır. Böylece hem müşteri daha uygun fiyata lisanslı bir web sitesi sahibi olmakta hemde Melibera web hizmetleri ekstra bir gelir sağlamaktadır.

He unutmadan web tasarım hizmetimizde 1 yıllık hosting ve domaini ücretsiz vermekteyiz. 🙂

Yorum yapın