WordPress Klasik Düzenleyice Nasıl Geçilir?

WordPress son çıkardığı güncelleme ile birlikte yeni yazı ekle sayfasında radikal bir değişikliğe gitti ve editör üzerinde bir çok değişilik yaptı. Eski ve alışkın olmayan wordpress kullanıcıları için ciddi problemlere içeren yeni görünüm bir çok kullanıcıyı wordpress´den soğutarak farklı kaynaklar aramaya yöneltti.

Dünya üzerinde en çok kullanılan CMS sitemi olan wordpress, Aylar önceden editör üzerinde yapacağı bu değişikliği sinyallerini vermişti ve 5.0 güncellemesi ile birliktede yeni yazı ekle sayfası üzerinde beklenen güncelleme geldi. Alınan olumsuz geri dönüşlerin ardından bir çok eklenti geliştirici klasik editöre dönüş için eklenti yazmaya ve kullanıcılar tarafından bu eklentiler kullanılmaya başlandı.

WordPress Klasik düzenleyici

Bu konuda bizim size önerimiz wordpressin kendi önerdiği eklenti olan “Klasik düzenleyici” eklentisini kullanmanız olacaktır. Yazının sonuna ekleyeceğimiz link üzerinden eklenti sayfasına ulaşmanız mümkün olacaktır.

WordPress Klasik Düzenleyici Nasıl Kurulur? 

WordPress Klasik düzenleyiciyi indirdikten sonra wordpress panelinize giriş yapıyorsunuz ve yeni ekle sayfasından eklenti yükle butonuna basarak dosyamızı bilgisayarımızdan seçerek yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz.

WordPress Klasik Düzenleyici Ayarları Nasıl Yapılır?

WordPress Klasik düzenleyiciyi eklentisinin herhangi bir özel ayarı bulunmamaktadır. Eklentinizi yükleyerek etkileştirdikten sonra klasik düzenleyici moduna otomatik olarak geçiş yapabileceksiniz.

Worpdress klasik düzenleyici eklentisini indirmek için; Tıklayınız.

Yorum yapın