Sınırsız Web Hosting

Sınırsız web hostingin günümüzde ne kadar popüler bir hizmet olduğundna bahsetmeye gerek yok sanırız. Hosting firmalarına baktığımızda neredeyse tamamı sınırsız hosting paketi hizmeti sunmaktadır. Çoğu firma ise bütün hosting hizmetlerini sınırsız hosting hizmetine çevirmiştir.

Sınırsız hosting hizmeti bu kadar popüler olmasına rağmen bir çok kişi tam olarak sınırsız olanın ne olduğunu bilmemektedir. Sınırsız hosting hizmeti disk alanı ve aylık trafik limiti gibi değerlerin kaldırılarak satılan hosting hizmetleridir. Ancak şunu bilmemiz gerekki aylık 100 TB trafik harcamanıza asla izin vermeyeceklerdir ve bunun önüne geçebilmek için elbetteki firmalar bazı limitler koyaktır. Bunun en basit örneği CPU limitidir.

CPU limiti nedir? Sorusunun cevabını hemen verelim; Hosting hesapları paylaşımlı sunucular üzerinde yer alır. Paylaşımlı sunucular tek sunucudan açılan yüzlerce web sitesinin aynı kaynakları kullanması demektir. Bu hizmette hiçbir hosting hesabı limitlendirilmediği için hosting hesapları bütün CPU değerlerini kullanabilir.

Sizde web hosting hizmetleriniz için melibera.com´u tercih edebilir ve muhteşem bir hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

Yorum yapın