Mobil Uygulamamız Yayında!

Yeni hizmetlerimizden birisi olan mobil uygulama hizmetini geçtiğimiz günlerde hizmete soktuk. Devam eden projelerimiz sayesinde genişleyen kadromuz ile her geçen gün hizmet kalitemizi ilerletmeye ve saygı değer müşterilerimizin projelerinde yanlarında olmaya çalışmaktayız. Yeni hizmetimiz olan mobil uygulama hizmetinde istedik ki ilk çalışmamızı kendimiz için yapalım ve mobil uygulamamızı yayına aldık.

Mevcut müşterilerimiz ve yeni gelecek müşterilerimiz için ulaşılabilirliğimizi arttırmak adına artık Google play store aracılığı ile uygulamamızı indirebilir ve tek tıkla melibera.com´a ulaşabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere artık internet üzerindeki bir çok iş uygulamalara dökülmekte ve bu uygulamalar sayesinde firmalar müşterilere ve müşteriler ise kolaylıkla çalıştıkları – çalışmak istedikleri firmalara ulaşabilmekte. Sizde mobil uygulama hizmetimizden yararlanarak internet sitenizi uygulamaya döktürebilir ve böylece müşterilerinizin sizlere daha rahat ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Şuan için yalızca Google play store da yer alan uygulamamız ilerleyen haftalarda Apple Store´da yerini alacaktır.

Android kullanıcıları Google play´e giriş yaptıktan sonra melibera şeklinde aratarak ücretsiz olarak mobil uygulamamıza ulaşabilirler.

Yorum yapın