Kurumsal WordPress Hizmetleri

WordPress ilk olarak bir blog yazılımı olarak piyasaya sürüldü. Ancak ilerleyen dönemlerde wordpress üzerinde yapılan bir çok geliştirme ile wordpress ile kurumsal web siteleri bile yapılabilir hale geldi. Bir çok kobi web sitelerini wordpress web sitelerinden oluşturmaya ve kullanmaya başladı.

WordPress gerek SEO ayarları gerekse kodlanmasının kolay olması ile birlikte tercih sebebi olmaktadır. Kobilerin yani küçük ölçekli bir çok firmanın yüksek web tasarım ve SEO çalışmaları yaptıramayacaklarından dolayı doğan kurumsal wordpress sektörü ile birlikte bir çok firma daha düşük bütçe ile hem istedikleri web sitelerin kavuştular hemde Google üzerinde istedikleri sıralamalara kavuştular.

Melibera ailesi olarak verdiğimiz hizmetlerden bir tanesi olaran wordpress hizmetleri ve kurumsal seo hizmetlerinde müşterlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak web siteleri ile uğraşma işinden kurtarmaktayız. WordPress Hizmetlerimiz ile web sitelerinizi sıfırdan oluşturuyor yada hazır web sitenizi optimize ederek Google için mükemmel bir web sitesi haline getiriyoruz.

Kurumsal SEO çalışmalarımızda web sitenizin SEO işlerini üstleniyor, kelime analizini yapıyor ve gerekli çalışmalara başlıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile gerek bölgesel SEO gerekse Tr de istediğiniz sıralamaları aldırıyoruz. Üstelik yaptığımız çalışmaların hepsinde ilk sayfa garanti bulunmakta ve verdiğimiz süre içerisinde ilk sayfaya ulaşamadığınız taktirde ödediğiniz ücretin tamamını geri iade etmekteyız.

Melibera ailesi olarak yaptığımız çalışmalarda web sitelerinize kendi web sitemiz gibi bakıyoruz ve devamlı müşteirlerimize size referans olarak gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmaların ve sektörde devamlılığımızın en önemli nedeni web sitelerinize kendi web sitemiz gözüyle bakmamız ve yaptığımız çalışmalarda web siteniz için istediklerinizin daha iyisini yapmaya çalışmamızdır.

WordPress ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri tek çatı altında toplayarak gerek optimizasyon, gerek tema, gerek eklenti ve gerekse wordpress seo ihtiyaçlarınızı yerine getiriyoruz ve web sitelerinizin ihtiyacı olan tüm ihtiyaçlara karşılık veriyoruz. Sizde web sitelerinizdeki eksikleri, hataları ve problemleri gidermek için bizimle irtibata geçebilir ve web sitelerinizi bize emanet edebilirsiniz.

Yorum yapın