Editörlük

Melibera Web Hizmetleri Editörlük Hizmeti

Merhabalar, Bu yazımızda sizlere editörlük hizmetlerimizden bahsedeceğiz. Bu hizmetimizdeki asıl amaç kurumsal müşterilerimizi hedeflemektir aslında. Kurumsal müşterilerimize ihtiyaçları oldukları konularda makale desteğini vererek firmalarını daha iyi tanıtmalarını sağlamaktır.

Editörlük hizmetimizde yaptığımız işlerde en çok dergi ve haber sitesi yazıları gelmektedir. Firmalarını daha iyi tanıtmak için bir çok kurumsal firma farklı haber sitelerinden ve dergilerden reklam hizmeti satın almaktadır. Bunun yanı sıra kendileri hakkında bilgilendirme yazıları yazdırmaktadırlar. Bunu yaparkende çoğu zaman profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarak firmaları hakkında daha iyi ve profesyonel makaleler yazdırmaktadırlar.

Bilindiği gibi makale yazımı bir sanattır ve makale yazım sanatını bir çok insan beceremez. Bu gibi durumlarda Melibera web hizmetleri olarak çözüm ortaklığı hizmetimizi sunuyoruz. Bizimle iletişime geçen müşterilerimize sunmuş olduğumuz çözüm ortaklığı ile ihtiyaçları olan makaleleri yazarak firmalarını daha iyi tanıtmalarını sağlıyoruz.

Melibera Web Hizmetleri Editörlük Hizmeti

Tabi editörlük hizmetimiz bununla´da sınırlı değil elbette. Editörlük hizmetimiz ile aylık anlaşmalar yapmanız mümkündür. Böylece web sitelerinizin blog kısımlarını her gün güncel ve düzenli bir şekilde içerik girimi yaptırabilirsiniz. Bu sayede google web sitenizi güncellediğinizi ve kullanıcılarınıza faydalı bilgiler vermeye çalıştığınızı fark ederek sıralamalarda sizi daha yukarılara taşıyacaktır.

Melibera web hizmetleri olarak editörlük hizmetimiz hakkında bilgi almak için iletişim formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilir ve hızlı bir şekilde makalelerinize kavuşabilirsiniz.

Yorum yapın